Kundvagn
0 artiklar
 • Din kundvagn är tom.
 • Fri frakt över 3 000,00:-
Välj avdelning
 1. Hem
 2. Övervakning
 3. IP Kameror
 4. 4G Högupplöst Utomhuskamera med Android och iOS app

4G Högupplöst Utomhuskamera med Android och iOS app

Artikelnr: LHTB4000
Varumärke: Larmhem
(0 recensioner) Recensera
  Finns i lager
En ny och helt unik 4G kamera med extremt snabb uppkopplingstid på 2sek. Att övervaka har aldrig varit enklare. Nu kan du övervaka, spela in, ta bilder överallt och vara igång med...
3 995,00:-
Fraktkostnad FRI FRAKT!
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

En ny och helt unik 4G kamera med extremt snabb uppkopplingstid på 2sek. Att övervaka har aldrig varit enklare. Nu kan du övervaka, spela in, ta bilder överallt och vara igång med övervakningen på bara 15min. SIM-kortet för uppkoppling till 4G/3G nätet placeras enkelt inuti och det fungerar med alla mobiloperatörer.
 

Kameran är en högupplöst 4G IP kamera för utomhusbruk som ger dig full kontroll utanför hemmet, stugan, villan eller i företagslokalen. Med vår IP Kamera får du möjligheten att se allt i realtid via appen, datorn eller varför inte surfplattan. Att koppla upp sig mot kameran tar endast 2sek. Du väljer enkelt om allt ska spelas in på din telefon, FTP, eller på ett i kameran isatt SD kort.

Testa 4G kameran innan köp

Vi är säkra på att du kommer gilla kameran. Så vill du testa vår 4G kamera innan köp kontakta kundtjänst så hjälper de dig med inloggningsuppgifter.

4G/3G Kamera

Denna IP kameran fungerar på både 3G och 4G nätet, men väljer automatiskt 4G nätet i första hand. IP Kameran förbrukar endast surf/data när du är uppkopplad emot den eller om den laddar upp video/skickar e-post vid rörelselarm. Ett tips är att inte aktivera den absolut bästa upplösningen då den förbrukar mer surf.

 • 4G/3G Sim-kort
 • Du behöver ej oroa dig för att kameran inte skulle acceptera en viss mobiloperatör. Tillsammans med tillverkaren har vi uppgraderat kameran med den senaste GSM modulen som ger dig valmöjligheten att fritt välja den 4G operatör som passar dig.
 • Installera kameran enkelt på stolpe eller på väggen. 
 • Meddelande vid rörelse
 • Kameran kan ställas i 3st känslighetslägen; Hög, Medium eller Låg. Du väljer sedan i appen om kameran ska spela in lokalt på kameran eller ladda upp allt via FTP på din egen server.
 • Ta bilder och Videofilma
 • När man är uppkopplad via appen, datorn eller surfplattan kan man smidigt starta en inspelning där allt lagras på den enhet som startade inspelningen. Ta så många bilder du önskar och lagra dem i den enhet som bilderna togs ifrån.
 • Perfekt för byggarbetsplatser

Om ni som byggföretag vill övervaka på ett smidigt och tillförlitligt sätt kan ni med denna 4G kameran se allt i realtid om ett larm exempelvis löst ut. Ni kan kombinera er säkerhet med en av våra populära larmväskor för att via SMS eller uppringning bli meddelade ifall ni har inbrott. Koppla sedan enkelt upp er emot kameran för att se vad som händer och larma Polis. Vill ni även koppla upp ert system till vaktbolag så är det inga problem.

Installation av 4G Kameran

 • Kameran är bland det enklaste vi installerat.
 • Ladda ner appen CamHi
 • Sätt i Sim-Kort (4G/3G)
 • Skanna QR koden på kameran via appen.
 • - Klart! Kameran är nu installerad och du kan börja använda den!
 • Solcellspanel (Tillval)

Till vår 4G kameran har vi valt Mono kristallina solceller vilket är den effektivaste av alla typer. Till denna IP kameran ingår det ej solcellspanel utan den måste köpas till separat. Alternativt väljer ni våra färdiga 4G kamera paket med solcell. Den solcell vi valt använda är Mono som är mer komplicerad än poly kristallina celler varför priset är något högre. Monokristallina har fördelen att de alstrar energin bättre än polykristallina solceller vid sämre solljus förhållanden. Solcellspanelen är på hela 70W som i sin tur laddar ett 40Ah batteri ( Tillval) vilket ger en mycket tillförlitlig drift.

Produkten lades till i vårt sortiment 20-06-2018.
Namn 4G Högupplöst Utomhuskamera med Android och iOS app
Tillverkare Larmhem
Radiofrekvens 4G/3G
Installationsmiljö Utomhusbruk
IP-klass IP66
Temperaturområde -20?-60?
Sabotageskyddad Ja
Höjd (mm) 210mm
Bredd (mm) 110mm
Djup (mm) 72mm
Material Metall
Montage Ja, ingår ett ställbart väggfäste i metall
Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Andra kunder köpte även

Vi rekommenderar även