Bli en framgångsrik återförsäljare

Vad kul att du hittade hit. Om du är intresserad utav säkerhet och vill börja sälja säkerhet är vi en partner som du kan lita på. Vi jobbar aktivt med många kvalitativa återförsäljare i hela landet.

Som en återförsäljare för oss får du ett skräddarsytt koncept som du direkt kan börja jobba med. Största delen av vårt sortiment är handplockat från alla världens hörn och har tagit oss många år att bygga upp. Men till vår gemensamma fördel har vi således sorterat bort mindre bra säkerhet och istället satsat på tillverkare av hög standard och med ett europeiskt tänk. Det är för super viktigt för att hela kedjan skall fungera. Du som återförsäljare ska givetvis lita på att produkterna du saluför håller den höga kvaliteten som du hoppats på. Lika viktigt är det att er slutkund känner samma sak. Men för oss är allt inom vår bransch viktigt där en skruv kan vara helt avgörande ifall kvaliteten ska vara såsom vi vill.

Vad vi kan erbjuda dig för att lyckas

Som återförsäljare finns vi där för dig när du behöver oss. Vi erbjuder utbildningar på våra hemlarm, kamerasystem med övernattningsmöjligheter som vi betalat notan på. För att du som återförsäljare ska lyckas är det viktigt att du kan produkten och känner dig säker på din/vår sak.

Dropshipping ett populärt alternativ

Vi kan hjäpa dig som återförsäljare med en egen e-butik där vi tillämpar "Dropshipping konceptet". Det innebär att vi faktiskt kan skicka dina beställningar direkt från vårt huvudlager. Du behöver på så vis bara skicka oss information om kundens adress och vad vi ska skicka. Beställningarna skickas sedan mer ert företagsnamn, tejp eller dylikt. Kunden kommer se det som om det är ni som skickat varan och inte larmhem.se. Mer info kring upplägget kan ni få genom att ringa Patrik på 0765876959.

Lite om vad som erbjuds

  • Egen e-butik ( Tillkommer 8500kr ex moms )
  • Egen logga på emballage (Förutsätter att ni har eget emballage)
  • Omärkta produkter
  • Egna larmdekaler (Tillkommer 995kr för design tillverkning)
  • Använda vårt fraktavtal för bättre priser

Vad gör jag för att komma igång?

Vi behöver givetvis lite uppgifter om er som företag. Ni / du behöver inte jobbat med larm eller övervakning tidigare, men är stort plus då ni redan lärt av dina tidigare erfarenheter. För att komma igång fyller du endast i nedanstående formulär så tar vi kontakt med dig. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på mail eller genom att ringa 042-99703.