Kundvagn
0 artiklar
 • Din kundvagn är tom.
 • Fri frakt över 3 500,00:-
OBS! Vi kommer under v29 lägga upp våra nya hemlarm i olika paket!
Cobra GX 400 Trådlöst Hemlarm med 4G och Wifi (Grund)
Cobra GX 400 Trådlöst Hemlarm med 4G och Wifi (Grund)
Cobra GX 400 Trådlöst Hemlarm med 4G och Wifi (Grund)
Stäng

Cobra GX 400 Trådlöst Hemlarm med 4G och Wifi (Grund)

Larmhem
Artikelnr: CGX-400-G
Bevaka pris
(0 omdömen) Recensera
Styr och säkra ditt hem med den kraftfulla Cobra GX 400 från Larmhem.se. Med den senaste teknologin erbjuder detta hemlarmsystem både wifi och 4G-anslutning, vilket ger dig oavbruten övervakning och skydd var du än är.
Lagerstatus
Finns i lager
Byt ut Rörelsedetektorn mot
2 495,00:-
Fraktkostnad 99,00:-
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Släpp inte taget om din trygghet - välj Cobra GX 400 för en avancerad och pålitlig hemlösning. Styr och säkra ditt hem med den kraftfulla Cobra GX 400 från Larmhem.se. Med både wifi och 4G-anslutning ger detta avancerade hemlarmsystem dig en pålitlig och kontinuerlig övervakning av ditt hem, direkt från din smartphone.

Övervaka Ditt Hem Var du Än Är

Med Cobra GX 400 behöver du aldrig oroa dig för att vara ur synk med ditt hem. Den kraftfulla kombinationen av wifi och 4G-anslutning håller dig uppkopplad, vilket ger dig fullständig kontroll över ditt säkerhetssystem var du än befinner dig.

Avancerad Teknik För Din Säkerhet

Ta kontroll över säkerheten i ditt hem med Cobra GX 400:s avancerade funktioner. Med enkelheten i wifi och den tillförlitligheten hos 4G, erbjuder detta system en omfattande och pålitlig lösning för att skydda dig och din familj.

Aldrig Missa En Varning

Med Cobra GX 400 är du alltid uppkopplad och informerad. Aldrig mer behöver du oroa dig för att missa en viktig varning eller avisering - oavsett var du är, håller detta hemlarmsystem dig ständigt uppdaterad och skyddad.

Skalskydd och Brandsäkerhet

Cobra GX 400 ger dig det bästa av två världar med sina avancerade säkerhetsfunktioner. Skydda ditt hem mot inkräktare med skalskyddet och komplettera med en separat brandvarnare för extra trygghet.

Enkel Kontroll med Svensk App

Med den intuitiva svenska appen har du full kontroll över ditt hemlarm direkt från din smartphone. Utforska en mängd funktioner och inställningar för att skräddarsy din säkerhet efter dina behov.

Inga Månadskostnader

Med Cobra GX 400 får du en engångsinvestering i säkerhet och trygghet för ditt hem, utan några dolda avgifter. Det innebär att du får fullständig kontroll utan att behöva bekymra dig för månatliga kostnader.

Komplettera med Högupplösta IP-kameror

För att ytterligare förstärka din säkerhet kan du komplettera ditt hemlarm med högupplösta IP-kameror. Övervaka ditt hem i realtid och få ökad trygghet och kontroll direkt från appen.

Husdjursanpassad Rörelsedetektor

För husdjursägare finns det en husdjursanpassad rörelsedetektor tillgänglig för att undvika falska larm och ge dig lugn och ro även när du är borta.

Lång Räckvidd och Tillförlitlighet

Cobra GX 400 erbjuder lång räckvidd på samtliga sensorer för ett ännu bättre skydd för ditt hem. Välj Cobra GX 400 för att säkra ditt hem på ett smart, enkelt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att lära dig mer och ta det första steget mot ett tryggare hem!

Kontakta Oss Idag

Med Cobra GX 400 får du också lång räckvidd på samtliga sensorer, vilket ger dig ett ännu bättre skydd för ditt hem. Välj Cobra GX 400 för att säkra ditt hem på ett smart, enkelt och kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att lära dig mer och ta det första steget mot ett tryggare hem!

Trådlös Rörlig Kamera för Ökad Övervakning:
Anslut en trådlös rörlig kamera med mikrofon och högtalare för att ytterligare förstärka din husbils säkerhet. Övervaka ditt hem i realtid och ha möjlighet att kommunicera direkt med omgivningen.

Professionell Installation för Din Trygghet:
Vi erbjuder även professionell installation av ditt hemlarm för en extra trygghet. Våra erfarna tekniker installerar ditt larm säkert och effektivt, så att du kan vara säker på att det fungerar som det ska. Om du önskar installation vänligen Kontakta oss

Cobra GX 100 vs Cobra GX 400: Hemlarmets Skillnader

När det kommer till att välja det perfekta hemlarmet, är det viktigt att jämföra funktioner för att hitta det som passar dina behov bäst. Cobra erbjuder två toppmoderna alternativ: Cobra GX 100 och Cobra GX 400. Den främsta skillnaden mellan dessa två enheter är deras användargränssnitt:

Cobra GX 100: Med en inbyggd display och knappsats ger Cobra GX 100 användaren en traditionell interaktiv upplevelse. Genom att ha en direkt interaktion med enheten via displayen och knapparna kan användarna enkelt navigera genom inställningar och funktioner.

Cobra GX 400: Å andra sidan erbjuder Cobra GX 400 samma avancerade säkerhetsfunktioner som GX 100, men utan en inbyggd display och knappsats. Istället för att ha en fysisk interaktion med enheten, styrs och övervakas GX 400 helt via den intuitiva och användarvänliga appen från en smartphone eller surfplatta.

Oavsett vilken modell du väljer, kan du vara säker på att både Cobra GX 100 och Cobra GX 400 erbjuder pålitlig och avancerad säkerhet för ditt hem. Valet mellan de två beror på dina personliga preferenser och behov när det gäller användargränssnitt och interaktion med enheten.

Övervakning och Historik

Få full översikt och kontroll genom att spåra alla händelser och historik i appen. Du kan enkelt se vilka tillbehör som löst ut, vem som aktiverat eller avaktiverat larmet, samt status på batterinivåer för varje enhet.

Integrerade IP-kameror för Ökad Säkerhet

För att ytterligare förstärka din säkerhet kan du enkelt ansluta högupplösta IP-kameror till ditt larmsystem. Alla kameror är integrerade i samma app som hemlarmet, så du har full överblick och kontroll över ditt hem och dess omgivning.

Flexibel Anslutning och Nätverksval

Med Cobra GX 400 har du möjlighet att enkelt välja mellan olika nätverksalternativ. Du kan välja att använda enbart wifi, 4G, eller båda två samtidigt. Dessutom har systemet dubbla nätverksval, vilket innebär att det automatiskt växlar mellan wifi och 4G för att säkerställa en pålitlig anslutning. Du har full kontroll över vilket nätverk som ska användas, beroende på dina preferenser och omgivande förhållanden.

Avancerad Övervakning och Anpassning

Med funktioner som zonövervakning, batteriövervakning och möjligheten att övervaka dörrar och fönster kan du vara säker på att ditt hem är väl skyddat. Dessutom kan du anpassa ljudinställningar, aktivera röstsamtal vid larm, och välja uppringningstider - allt för att skapa en säker och trygg miljö för dig och din familj.

Upptäck En Ny Nivå av Säkerhet

Med Cobra GX 400 får du inte bara ett hemlarm - du får en komplett säkerhetslösning som är enkel att installera, använda och anpassa efter dina behov. Upplev en ny nivå av säkerhet och trygghet för ditt hem med Cobra GX 400.

Installation larmtillbehör:

Installationen av ett larmtillbehör görs mycket enkelt via appen. När man försatt larmet i " Lägg till" har man 30-sek att trigga tillbehöret. Exempelvis triggar man en magnetbrytare genom att avlägsna magnet-delen från sändaren och lampan tänds.

Anpassa och Namnge Dina Tillbehör:

Ge varje larmtillbehör en personlig touch genom att enkelt namnge och redigera dem direkt i appen. Med möjligheten att välja olika zontyper kan du anpassa varje tillbehörs inställningar för att passa dina behov - vare sig det gäller fördröjd aktivering, direktlarm, eller annat.

Välj vilken zontyp:

Där finns en rad olika inställningar för respektive tillbehör. Välj ifall tillbehöret ska vara fördröjd, direktlarmad, SOS, dörrklocka, smart, brand och mer därtill. 

Historiska händelser:

Alla händelser lagras i appen där man kan få information om ett tillbehör löst ut eller vem som larmat av/på eller skalskyddat. Man kan även ser om ett larmtillbehör har dåligt batteri.

Anslutning av IP kamera:

Lägg till en eller flera ip-kameror till ditt larmsystem. Välj inomhus eller utomhuskameror.

Timer för larm på/av:

Ibland vill man att larmsystemet automatiskt ska larma på/av eller skalskydda vid specifika dagar och tider. Cobra GX erbjuder den här funktionen på samtliga larmcentraler.

Skalskydd:

Med detta larmet kan du skalskydda zoner som du vill ska aktivera larmet när ni exempelvis ligger och sover. 

Anslut IP kameror

Cobra GX serien har en rad olika högupplösta IP-kameror för som kan anslutas till larmsystemet. Givetvis är dom integrerade i appen och du kan välja hur du vill dom ska agera vid larm etc. Det finns både för inomhusbruk och utomhus!

Val av nät:

Välj enkelt om ditt larm ska fungera enbart via 4g, wifi eller båda två samtidigt.

Dubbelt nätverksval:

Funktionen där man låter larmenheten växla mellan wifi eller 4g. Primärt kommer larmet välja wifi men automatiskt växla över till 4g-nätet om wifi saknas. Finns där inget wifi i utgångsläget ska man välja enbart 4g/GSM.

Tvinga pålarmning:

Om ett larmtillbehör har problem eller att en dörr inte är stängd kan man påtvinga pålarmning med funktionen aktiverad i appen.

Zonövervakning:

Alla tillbehören övervakas kontinuerligt där man direkt blir varslad om något är onormalt såsom batteri m.fl.

Batteriövervakning:

Varje gång en sensor triggas så skickar tillbehöret ut status om aktuell batterinivå till larmenheten. Användaren blir meddelad i appen om att batteriet bör bytas ut.

Dörr öppen/stängd:

Man kan övervaka magnetbrytaren så att man inte kan larma på eftersom en dörr/lucka är öppen. Så snart dörren eller luckan är stängd kan man larma på sitt larm.

Larm på/av info:

Bli meddelad när någon larmar på, av eller skalskyddar systemet. Välj via Push-notis, SMS eller båda delarna.

Fördröjning vid aktivering:

Ställ in hur många sekunder eller minuter du vill larmet ska vänta innan pålarmning. Nedräkningsljud hörs från panelen. Men kan även sättas som tyst!.

Larmfördröjning:

Vid in-passage väljer du vilka eller vilken zon som försättas med fördröjning. Nedräkningsljud hörs från panelen. Men kan även sättas som tyst!.

Röstsamtal:

Bestäm vem du vill larmenheten ska ringa vid larm. Läggs snabbt till via appen.

Uppringningstid:

Larmsystemet ringer upp dom numren som ställts in. Du kan enkelt i appen välja mellan 0-15 uppringningsförsök larmet skall göra. 

Nätverksinställning:

Välj om Cobra GX larmet separat ska använda 4g, WiFi eller båda samtidigt.

Lösenordsinställningar:

Där finns olika inställningar för lösenord. Installatörskod, användare eller överfallskod.

Ljudinställningar:

Under menyn ljudinställningar har man en rad olika inställningar man kan göra. Aktivera trådlös siren, ställa volymer, sirentid, larm på/av toner och m.fl.

RFID-inställningar:

I menyn kan du ställa in hur du vill RFIDn ska ha tillgång till. Här kan man dessutom ställa in vilket nummer som får SMS när RFID använts.

SIA och IP-inställningar:

Koppla enkelt Cobra GX larmet till larmcentraler. I appen kan man utföra många olika inställningar som ni kan se enligt nedan.

SIA OCH IP INSTÄLLNINGAR

Smart uttag:

Här får man möjligheten att ansluta upptill 8st smarta eluttag.Varje uttag kan individuellt ställas in med många olika scenarion.  

Smart uttag inställningar Cobra GX

Paketinnehåll:

 • 1st Cobra GX 400 larmcentral med WiFi/4g
 • 1st trådlös magnetbrytare
 • 2st RFID Taggar
 • 1st Trådbunden siren
 • 2st trådlösa fjärrkontroller
 • 1st rökdetektor
 • 1st trådlös PIR detektor
 • 3st larmdekaler 80x80mm
 • 1st adapter
Cobra GX 400 Trådlöst Hemlarm med 4G och Wifi (Grund)
Produkten lades till i vårt sortiment 30.03.2024
Logga in eller skapa ett konto för att skriva ett omdöme.

Ställ en fråga

Begär prismatch

Vi strävar alltid efter att ha det lägsta priset på marknaden. Om du har hittat produkten billigare kan du enkelt begära en prisförfrågan för att se om vi kan förbättra konkurrentens erbjudande!
Genom att begära en prismatch bekräftar du att du har läst villkoren.
Produkterna måste vara identiska.
Priset måste inkludera frakt och moms.
Produkten måste vara ny, finnas i lager och kan köpas till det aktuella priset.
Produkten måste listas på konkurrentens webbsida och vi måste kunna se priset.
Produkten måste gå att leverera till din adress.
Köpet ska kunna göras på lika villkor. Det kan inte gälla ett geografiskt begränsat priserbjudande eller en pristabell exklusiv för en butik. Exempel på detta är öppningserbjudanden, lokala handelsdagar, lagerrensningar och liknande.
Ej giltig vid användning med ytterligare rabatter eller kampanjer.
Vi förbehåller oss rätten att avslå varje begäran om prismatch.

Bevaka pris

Vill du få ett meddelande om den här produkten går ner i pris?