Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 3 500,00:-

Firmabilslarm

Vi erbjuder larm till firmabil och transportfordon. med skydd mot inbrott. Våra larm är anpassade för transportbilar och du blir direkt meddelad när firmabils larmet utlöses. Larmen har en app med Svensk meny, som har WiFi och 4g. Nu kan du även låta firmabils larmet trigga och fylla hela lastutrymmet med vår Rökgenerator, vilket gör det omöjligt för tjuven att se något bland alla verktyg. Det kommer skapa ett "rent helvete" för inbrottstjuven. När larmet utlöses släpper den ut rök i och  runt firmabilen eller transportfordonet vilket fångar omgivningens uppmärksamhet. Men andra ord så är det ingen idé att ge sig på transportbilar som är larmade från oss!

Välj något av våra olika larmpaket nedan eller ta kontakt med oss för en skräddarsydd larmlösning. Skydda era företagsbilar redan idag!

Se gärna videon!

Videon nedan demonstrerar hur snabbt rökgeneratorn skulle fylla firmabilen med helt ofarlig rök.

Filtrera på egenskap
Fler sökalternativ
Jämför
Cobra GX 400 Trådlöst firmabilslarm med rökgenerator (4G/WiFi)
5 495,00:-
Med vad Cobra GX 400 erbjuder är vi säkra på att även du kommer känna dig tillfredsställd och trygg med ditt larm i transportbilen. I kombination av Cobra GX 650 så fylls hela utrymmet med en mycket tät rök som gör det omöjligt att se något.
 2024-03-15
Larmdekal 100x150mm (Larm med dimgenerator installerad)
40,00:-
En larmdekal för utomhusbruk i hög Svensk kvalitet med en solskyddande plastfilm. Larmdekalen från Stickit.se ingår som standard i samtliga larmpaket för firmabilslarm.
 Tillfälligt slut
Varningsdekal för rökkanon/dimgenerator finns installerad
79,00:-
En gul dekal som upplyser om att där finns en rökkanon eller dimgenerator finns installerad. Perfekt för firmabilen, transportfordonet, bygg container etc.
 Finns i lager

Inga produkter hittades.