Hemlarm

Hemlarm från Larmhem

Hemlarm från Larmhem har blivit populärt efter som våra olika paket innehåller många larmtillbehör till låga priser. Här är lite av utbudet ni hittar hos Larmhem i många olika larm och paketlösningar helt utan abonnemang och månadsavgifter med eller utan IP kamera. En del larm är mer avancerade än andra men är gemensamt väldigt lätta att hantera. Med ett larm installerat i hemmet kan du känna dig tryggare och snabbt bli meddelad i fall ett inbrott eller en brand skulle uppstå. Man kan välja och installera ett larm till hemmet som är trådlöst eller som är trådbunden. Merparten utav våra trådlösa larm är baserat på gsm och benämns även som gsm larm. Att installera ett gsmlarm gör att du snabbt får sms och blir uppringd av larmsystemet. Vid köp äger du själv ditt larm från Larmhem. Vill du läsa mer om våra senaste nyheter hittar ni det under hemlarmsbloggen

Trådlöst eller Trådbundet larm?

Trådlösa larm till hemmet

Ett trådlöst larm kännetecknas oftast med enkelheten och att man slipper kabeldragningar till respektive detektor.Fördelen med ett trådlöst larmsystem är att man enkelt kan uppgradera och utöka sitt larmpaket. TYROZ X50 är ett av våra smarta larmsom passar dom flesta hemmen. Vad som oftast är standard i våra trådlösa larmpaket är att larmen som passar i varje hem har en inbyggd gsm modul, för SMS och uppringning. Men även smarta larm appar där du enkelt styr och manövrerar din larmcentral.

Trådbundna larm för ditt hem

Ett trådbundet larm kännetecknas oftast med att man måste dra kabel till varje enhet/detektor. Nackdelen är att det oftast är ett tidskrävande arbete som kostar en hel del om man anlitar en larmfirma. Fördelen är att med ett trådbundet larmsystem är det mycket svårare att störa ut dom installerade sensorerna. Till trådbundna larm finns även expansionskort i fall man vill ansluta sitt larm till gsm nätet.

Ett hemlarm med kamera

Det är en fördel att installera ett larm i ditt hem med kamera. I våra larm med kameror kan du identifiera inbrottstjuven, eller upptäcka en brand i tid. Till våra hemlarm där högupplöst HD kamera ingår, får du fulll kontroll på larmet till villan, hemmet, företaget, stugan, mm. Samtliga högupplösta kameror levereras komplett med mini UPS för att din kamera till larmet ska fungera även vid strömavbrott. TYROZ X50 är ett perfekt larm om du vill intigrera kameran till larmet direkt via appen.

View as Grid List

Items 1-9 of 123

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 123

per page
Set Descending Direction