Larmtillbehör till H600

Bygga ut ditt GSM-H600 hemlarmspaket

Till våra trådlösa larm finns en mängd olika trådlösa tillbehör för att utöka sitt larmsystem. I denna kategorin hittar du alltifrån trådlösa vattensensorer, som effektivt skyddar ditt hem mot vattenläckage och snabbt meddelar dig om var ett vatten läckaget uppstått. Notera att alla tillbehör i denna kategorin passar till vårt GSM-H600 larm. Och vårt utbud av larmtillbehör för GSM-H600 larmcentralen, utökas och uppgraderas med jämna mellanrum. Allt för att du ska kunna bygga ut och anpassa larmcentralen efter ditt behov.

Förlänga den trådlösa räckvidden

Ibland kan man behöva förlänga den trådlösa räckvidden mellan larmtillbehören och larmcentralen. För att göra detta behöver man komplettera med en Trådlös Signalförstärkare . Våra trådlös tillbehör har i grunden en väldigt god räckvidd, men om man har väldigt tjocka väggar försämras räckvidden och man måste komplettera sitt hemlarm men en signalförstärkare.

Uppmärksamma dina grannar om inbrott

När man köper och installerar ett larm i hemmet, företaget mm, kan det vara en smart idé att komplettera med en trådlös utomhussiren med blixt. Vid larm tjuter och blixtrar den trådlösa utomhussirenen vilket påkallar uppmärksamhet. En av våra mer populära utomhussirener är vår trådlösa utomhussiren med blixt och dubbla sirener 120dB som har ett blått blixtljus.

Har du köpt larm från annat företag?

Många av våra trådlösa larm tillbehör passar även andra larmcentraler. Vi har väldigt god kännedom om vilka tillbehör som passar bra till andra larmcentraler än dom vi valt att saluföra. Ta gärna kontakt med oss, så hjälper vi dig hitta rätt larmtillbehör till din larmcentral.

Alla larmtillbehören som du hittar i denna kategori passar till följande larmcentraler: GSM-H600

View as Grid List

Items 1-9 of 33

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 33

Page
per page
Set Descending Direction