Agility 3

Agility 3

Agility 3 - ett professionellt inbrottslarm

Agility 3 868Mhz är en professionell trådlös larmserie av högsta prestanda där valmöjligheterna och funktionerna ger dig ett mer flexibelt och skalbart larmsystem. Med larmsystemet kan du få larmbilder skickade direkt till din telefon vid inbrott eller brand och enkelt styra och manövrera larmet med App till din smartphone (Android eller iPhone).

Fördelar med Agility

Larmsystemet stöder visuell kontroll med egen övervakning via en Smartphone app ( även tillgänglig via webbläsare) som gör det möjligt för hus och villaägare att kontrollera sina hemlarm och villalarm på distans samt granska bilder som i realtid skapas med Eyewave ™ kameradetektor. Den är en trådlösa PIR -kamera detektor som kommunicerar med RISCO Cloud server .

I händelse av ett larm är det PIR kameran som automatiskt aktiveras och fångar en sekvens av bilder som skickas till användare via RISCO s Smartphone / webbapplikation. Denna funktion gör det möjligt för användare att se bilderna för att bekräfta om det är ett inbrott eller en brand som pågår . Övervakningsstationer kan också dra nytta av den visuella kontrollen funktionen som förmågan att kontrollera om det är ett falsklarm som får dig att spara värdefull tid och resurser .

Agility ™ 3 är enkel att installera , kan hanteras på distans och ger trygghet , och ger därför fördelar för installatörer , övervakningsstationer och slutanvändare .

Agility ™ 3 är ett trådlöst säkerhetssystem som kan förbättras med ett brett sortiment av larmtillbehör som ger dig extra skydd mot inbrott, sabotage, brand, överfall mm.

View as Grid List

Items 1-9 of 14

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 14

Page
per page
Set Descending Direction