Kundvagn
0 artiklar
 • Din kundvagn är tom.
 • Fri frakt över 35 000,00:-
Välj avdelning
Husbilslarm med Wi-Fi + 4G/3G - GSM KOMBO 868 MHz (Paket 2)
Husbilslarm med Wi-Fi + 4G/3G - GSM KOMBO 868 MHz (Paket 2)
Husbilslarm med Wi-Fi + 4G/3G - GSM KOMBO 868 MHz (Paket 2)
Stäng

Husbilslarm med Wi-Fi + 4G/3G - GSM KOMBO 868 MHz (Paket 2)

Larmhem
Bevaka pris
(0 omdömen) Recensera
Husbilslarmet H800 Wi-Fi + GSM KOMBO 868 MHz är ett efterfrågat nytt och smart larmsystem med allt man kan tänka sig för ett enkelt, säkert och flexibelt husbilslarm. Larmsystemet är helt trådlöst och använder sig av 868MHz frekvens bandet. Med H800 kan man välja använda larmet wifi anslutet eller enbart via GSM nätet. Med detta stilfulla husbilslarmet kan man på huvudenheten avaktivera eller avaktivera via RFID-tagg. Men det går givetvis bra att helt gömma undan
EasyWay Programmering
Förladdat Telenorkort
2 795,00:-

Rekommenderade tillbehör

Fraktkostnad 99,00:-
Snabb leverans
30 dagars öppet köp

Husbilslarmet H800 Wi-Fi + GSM KOMBO 868 MHz är ett efterfrågat nytt och smart larmsystem med allt man kan tänka sig för ett enkelt, säkert och flexibelt husbilslarm. Larmsystemet är helt trådlöst och använder sig av 868MHz frekvens bandet. Med H800 kan man välja använda larmet wifi anslutet eller enbart via GSM nätet. Med detta stilfulla husbilslarmet kan man på huvudenheten avaktivera eller avaktivera via RFID-tagg. Men det går givetvis bra att helt gömma undan enheten vid sitt bodelsbatteri eller där annan strömkälla finns tillgänglig om man ej vill ha enheten synlig i husbilen.

Husbilslarmet Innehåller

H800 Wi-Fi + GSM KOMBO med RFID 868 MHz huvudcentral. 1X H800 Wi-Fi + GSM KOMBO med RFID 868 MHz huvudcentral.
Trådlös 868MHz gasvarnare som direkt ger larm om gasläckage i husbilen 1X Trådlös 868MHz gasvarnare som direkt ger larm om gasläckage i husbilen.
Trådlös 868MHz magnetbrytare för H800 5X 2-Vägs trådlösa 868MHz magnetbrytare som man installerar på bodelsdörren eller luckor.
Trådlös 868MHz brandvarnare för H800 1X Trådlös 868MHz brandvarnare som direkt löser ut husbilslarmet vid rökutveckling.
Trådlös 868MHz 360° PIR detektor för H800 1X Trådlös 868MHz 360° PIR detektor som du enkelt monterar i taket på husbilen.
Trådlösa 868MHz fjärrkontroller med 4 funktioner för H800 2X Trådlösa 868MHz fjärrkontroller med 4 funktioner. Larm på, Larm av, Skalskydd och paniklarm
RFID_bricka_tagg_för_husbilslarmet-H800 2X RFID larmbrickor för av och på larm direkt på huvudcentralen som har inbyggd RFID läsare.
Larmdekal från Larmhem 80x80mm 4X Larmdekaler 80x80mm för utvändig montering på husbilen.
12v_husbilskabel_för_samtliga_husbilslarm_från-larmhem 1X Kit med manual, 2st strömkablar med säkring och skruvar 

Välj vad som passar Er bäst - Wifi eller GSM

Det här larmet använder sig både av Wi-Fi och GSM. Det gör att larmet är extremt flexibelt då du får många fler möjligheter än enbart ett GSM-baserat husbilslarm. Fördelen med att du är ansluten till Wi-FI är att du alltid direkt via appen kan se den aktuella larm-statusen utan att behöva skicka sms kommandon till larmenheten. Den andra fördelen med uppkopplingen mot Wi-Fi är att du kan köpa till en Wi-Fi HD Kamera för att snabbt och enkelt koppla upp dig så att Du kan se vad som sker i husbilen. Kameran är högupplöst och helt integrerad i appen för larmsystemet. Med andra ord behövs ingen annan app för själva kameran. Väljer man att larmsystemet enbart ska fungera över GSM-nätet kommer larmet använda sig av SURF på SIM-kortet och skicka sms samt ringa upp som våra andra Trådlösa GSM larm.

Skalskydda enkelt husbilen

Det här husbilslarmet har funktionen "skalskydd" vilket innebär att du själv väljer vilka sensorer som ska vara aktiva i ditt skalskydd. Vanligaste är att man enbart har samtliga magnetsensorerna aktiva och att rörelsedetektorn är inaktiv vid skalskydd. Det innebär att du kan röra dig fritt i hela husbilen utan att larmet löser ut. Skulle någon däremot trigga någon av magnetsensorerna så går larmet direkt.

Ding dong ljud på valfri zon

Huvudenheten har en smart ställbar funktion där man enkelt kan välja en eller flera zoner som aktiverar ett ding dong ljud. Ett exempel kan vara att ni sitter i husbilen och någon öppnar en lucka på husbilen så triggas huvudenheten som ger ifrån sig ett ljud såsom hos en ringklocka. Med funktionen aktiv så kan ingen smyga sig fram till er husbil och öppna luckorna utan er vetskap.

Temporär kod funktion

Man har möjlighet att välja en temporär kod som bara för tillfällig användning som endast gäller i 24 timmar. Den kommer automatiskt att rensas och måste återställas för nästa gångs användande. Eller efter initialisering eller återanslutning, 

Kod för tvångssituationer

En speciell kod att använda när tvångssituation uppstår. Larmet kommer att meddela att det är avstängt på displayen men kommer att skicka alarm trots detta.

Fyra Användarkoder

Larmet ger möjligheten att ha upp till fyra olika koder för användare. En bra funktion om man vill hålla lite mer koll på vem det är som använder sig av larmet.

Testa ditt larm

Larmet har flera sätt Du enkelt kan testa att larmet är effektivt och fungerar tillfredsställande.

 • Testa bara sirenen/erna
 • Gångtest där Du utlöser varje sensor och får ett kvitto på displayen och i loggen att de fungerar
 • Testa den trådlösa uppkopplingen
 • Testa GSM funktionen
 • Test SMS kan skickas periodiskt enligt inställningar Du själv väljer.

Dessa funktionerna tillsammans gör att Du enkelt kan avgöra om Ditt larmsystem fungerar som förväntat. Du får t.ex. reda på direkt på displayen vilken GSM-styrka som gäller, något som är mycket viktigt om man använder sig av den funktionen.

Periodisk SMS test

Säkerställ att SIM-kortet alltid fungerar som det ska. Med H800 kan du ställa in tid och välja vilka dagar i veckan som larmet ska skicka ett test SMS. En bra funktion för dig som vill ha full kontroll och veta om fel föreligger på SIM-kortet.

Räckviddstest

Kontrollera enkelt via menyn om den trådlösa signalen når fram till huvudenheten. Aktivera funktionen och lös ut larmtillbehöret du vill kontrollera.

Autolarma på eller av

Larmcentralen har 3 olika scheman som du kan ställa in på (Auto time 1, 2 eller 3). Här kan man bestämma vilken dag och tid i veckan man vill larmet ska larma på respektive av. Exempelvis Auto Time 1 ska larma på måndag,tisdag och onsdag kl 18:00 för att sedan larma av kl 06:00. På Auto Time 2 kan du välja ett helt annat schema där på larmning ska vara torsdag och söndag kl 19:00 för att sedan larma av kl 08:00 dagen därpå. Här kan man dessutom få genom SMS bli meddelad när på och av larmning sker. (Ställbar funktion).

Ställ in tider för felmeddelanden

Välj enkelt i menyn när larmet ska meddela dig om eventuella fel som huvud strömbortfall, avklippt siren kabel, GSM problem, eller WiFi problem.

Specificera typ av SMS meddelande

Anpassa och välj vilket/vilka nummer som ska få SMS och typ av SMS. Du som administratör kan välja bli meddelad SMS vid inbrott eller brand, SMS för på/av larmning samt SMS vid problem. Detta kan ställas individuellt för varje SMS mottagare/nummer.

Anpassa inpasseringstiden för varje sensor

Med H800 kan du anpassa varje sensor för sig. Du kan välja om "Magnet Bodelsdörr" ska vara fördröjd 15 sek och att Rörelsesensorn enbart ska vara fördröjd med 8 sek. Andra sensorer väljer du själv om dom ska vara fördröjda eller direkt larmade.

När Larmet går

Du kan programmera upp till 4 SMS-mottagare och 4 telefonnummer som blir uppringda när något är på gång om Du väljer att använda Dig av GSM funktionen.

Ett larm att växa i

Om Ditt behov av skydd växer så har detta larmsystemet gott om utrymme. Du kan ansluta upp till 32 trådlösa zoner och 2 trådbundna zoner. Så, när Du känner att Du vill ha en extra detektor för vattenläckage, en kamera, eller larma de där lådorna eller skåpen, för att inte tala om extra brandvarnare, så är det inga problem. Du lägger lätt till dem via larmets menysystem, och behöver Du hjälp eller guidning så finns vi ett telefonsamtal bort.

Lite om Zonerna

Larmet har 8 typer av zoner;

 • In/Utgångs Zon
 • Aktiv Zon
 • Skalskydds Zon
 • Panik Zon
 • Brand Zon
 • Gas Zon
 • Sabotage Zon
 • Tvångs Zon

Larmet har vidare 38 Zoner;

 • Zon 1-16 och 31-46 är trådlösa
 • Zon 17 är för Panik larmet
 • Zon 18 är för Tvångsfunktionen
 • Zon 19 är för Brand
 • Zon 21-22 är trådbundna zoner
 • Zon 30 är för Sabotage skyddet

H800 är det mest flexibla av alla våra larmsystem och kan skräddarsys för vilket ändamål Du än vill ha det till; t.ex. husbilen , hemmet, fritidshuset, eller båten - allt kan göras säkrare med H800 från Larmhem.

Specifikationer

 • 32 trådlösa zoner och 2 trådbundna zoner
 • Periodisk övervakning för trådlös PIR och magnetisk omkopplare
 • Gratis App (tillgänglig i Google Play och Apple Store) för att styra eller göra ändringar till ditt husbilslarm
 • Fönster / dörr öppen påminnelse
 • Ding Dong funktion för utvald sensor
 • Användarkonto / zon specifika namn
 • GSM / SMS-larm kan väljas
 • Inbyggd sabotagekontakt på kontrollpanelens baksida
 • 200 händelseloggar med tidsangivelse
 • Inbyggd summer, kompatibel med 1 trådbunden extern siren och 3 trådlösa sirener
 • Larmkopplingsutgång: PGM x1, trådlös PGM x 1
 • AUX-uteffekt x1
 • 4 telefoner kan bli uppringd och erhålla SMS
 • 8 koder: 1 för Installatör, 1 för Master, 1 för Tillfällig, 1 för Tvång och 4 för Användare
 • Stöd för 6st knappsatser
 • Stöd för 6st RFID-taggar
 • Färg: Vitt och champagne färg
Produkten lades till i vårt sortiment 15.07.2018
Trådlös räckvidd 150M
Antal trådlösa zoner 32
Antal trådbundna zoner 2
Produkttyp WiFi + GSM Larmsystem
RFID/Proxi Läsare Ja
Inbyggt Backupbatteri Ja
Kommunikationssätt Wi-Fi, GSM 850/900/1800/1900MHz
Avstånd mellan sändare och magnet 25mm
Radiofrekvens 868MHz
Ljudstyrka 110 dB
Installationsmiljö Inomhus
Logga in eller skapa ett konto för att skriva ett omdöme.

Ställ en fråga

Begär prismatch

Vi strävar alltid efter att ha det lägsta priset på marknaden. Om du har hittat produkten billigare kan du enkelt begära en prisförfrågan för att se om vi kan förbättra konkurrentens erbjudande!
Genom att begära en prismatch bekräftar du att du har läst villkoren.
Produkterna måste vara identiska.
Priset måste inkludera frakt och moms.
Produkten måste vara ny, finnas i lager och kan köpas till det aktuella priset.
Produkten måste listas på konkurrentens webbsida och vi måste kunna se priset.
Produkten måste gå att leverera till din adress.
Köpet ska kunna göras på lika villkor. Det kan inte gälla ett geografiskt begränsat priserbjudande eller en pristabell exklusiv för en butik. Exempel på detta är öppningserbjudanden, lokala handelsdagar, lagerrensningar och liknande.
Ej giltig vid användning med ytterligare rabatter eller kampanjer.
Vi förbehåller oss rätten att avslå varje begäran om prismatch.

Bevaka pris

Vill du få ett meddelande om den här produkten går ner i pris?