Funktioner i larmappen för Tyroz X50

Inledningsvis vill vi göra dig uppmärksam på att appen är helt på Svenska för att du enkelt ska förstå i dom olika menyerna. Det är dessutom alltid enkelt och förstå samtidigt  som du snabbt kan bläddra mellan olika menyer. Skulle vi addera funktioner i framtiden kommer ditt Tyroz larm automatiskt ladda ner dom nya funktionerna. Du missar därför alldrig smarta funktioner i larmet som har lagts till.

Startmenyn och översikt

Det är i den här meny man får en snabb översikt i vilket larmläge ditt Tyroz larm är i. Man kan även se aktuella händelser om vilken användare som gjort vad eller om någon sensor skulle ha lågt batteri mm.

Du ser även om ett SIM-kort är korrekt installerat, återstående ström i det inbyggda backup batteriet samt i fall larmet är uppkopplat emot LAN eller WiFi.

Startmeny i tyroz x50 appen

Aktuell nätverksstatus

Här ser man alltid om larmenheten har ett stabilt eller ostabilt nätverk. Som ni ser var vårt nätverk inte särskilt stabilt vilket berodde på störningar i Telias nät. Tack och lov är det åtgärdat nu...

Aktuell nätverksstatus

Användarinställningar

Vill man göra en mer personlig användarinställning kan man här lägga till en bild på sig själv. Här kan du även bekräfta ditt mobilnummer, din e-post samt ändra lösenord och se till vilka Tyroz larmenheter just din användarprofil är ansluten till.

Användarinställningar i tyroz appen