Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 3 500,00:-
OBS! Vi kommer under v29 lägga upp våra nya hemlarm i olika paket!

Om företaget

Vi är ett företag med bred kunskap inom säkerhetsprodukter som vi importerar från världens alla hörn.Som en ny satsning för 2018 valde vi att utöka vårt sortiment med produkter från välkända tillverkare såsom Optex, DSC med även från nya leverantörer som vi kommer inleda ett samarbete med. Larmhem grundades år 2011 och har sedan starten marknadsfört många produkter inom larm och säkerhet. 2016 fick Larmhem ny ägare och nytt fokus på produkter, kundsupport för att bli en av Sveriges ledande inom prisvärd säkerhet till privat och företagskunder.

Vår vision - din trygghet

Vår vision är att bli en av Sveriges ledande leverantörer inom alla segment för säkerhet till privatpersoner och företag. Vi kommer även inleda olika samarbeten med andra Svenska företag som kommer utföra installationer av bland annat hemlarm, övervakning, passagesystem mm. Som kund kommer det även i framtiden bli möjligt att besöka butiker i olika delar av landet som kommer erbjuda större delen av vårt sortiment. Där kan man hämta, testa och få produkter utbyta på garantiärenden.

Kunskap och Kvalité

Kvalité på det som vi marknadsför är mycket viktigt. Alla våra produkter testas väldigt noga av oss men även av oberoende testpersoner som vi valt att samarbeta med. Med en bred kunskap hos våra medarbetare är vi stolta över vårt utbud som stadigt växer med tiden.

Produkter i tiden

Vi jobbar aktivt för att erbjuda det absolut senaste inom säkerhet. Det är dels vårt breda nätverk med tillverkare som släpper nyheter. Men även att vi aktivt besöker säkerhetsmässor i olika delar av världen för att vi såklart älskar det vi jobbar med.