Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 3 500,00:-

4G Kameror

4G_3G_kameror_för_mobil_övervakning_från_larmhem

Övervaka smidigt med en 4G kamera

Om man inte har tillgång till internet där man planerar att övervaka kan man istället installera en 4G kamera. Med våra 4G kameror kommer du snabbt igång med övervakningen och behöver endast sätta i ett 3G/4G SIM-kort från valfri operatör inuti kameran. Den här typen av kamera kan vara ett bra komplement till något av våra hemlarm från larmhem.

Inbyggd router i kameran för mobil övervakning

Vi har specialiserat oss på mobil övervakning och har ett nära samarbete med en av världens största tillverkare av 4G IP kameror. Alla våra 4G kameror använder självklart den absolut senaste tekniken för att fungera felfritt med Svenska mobiloperatörer. Våra 4G kameror hämtar alltid senaste firmware och uppdateras automatiskt så ni som kund slipper krångla med uppdateringar mm.

Solcellspanel där elanslutning saknas

Om ni dessutom saknar ström/elanslutning till 4G kameran har vi driftsäkra lösningar där vi använder smart solcellsteknik som hela tiden underhållsladdar ett 12V batteri och kan fungera helt utan sol i upptill 7 dagar.

Skräddarsy er lösning

Om ni vill hitta en mer anpassad mobil övervakning kan vi kostnadsfritt hjälpa er ta fram en passande lösning. Vänligen kontakta oss.

Fler sökalternativ
Jämför

Inga produkter hittades.