Rökmaskin larm

Rökmaskin larm speciellt framtagen för Larmhem som snabbt fyller utrymmet med irriterande rök för att avfärda ett pågående inbrott. Rökmaskinen skiljer sig i pris och funktionalitet mot andra rökmaskin larm som finns på marknaden. Inte nog med att det så fungerar vår modell som ett trådbundet larmtillbehör vilket gör att du kan ansluta den till vilket modernare larm som helst på marknaden.

Flexibelt Röklarm

Vår modell fungerar dessutom trådlöst vilket ger slutanvändare möjlighet att endast använda denna rökmaskin tillsammans med våra trådlösa larmtillbehör. Använd rökmaskinen i butiken, hemmet, företagslokalen och sätt stopp för inbrottet i tid!

Röklarm som bevisat stoppar tjuven

Säkerhetsröksystem är allt vanligare och är bevisat en professionell lösning mot förlust från inbrott. Används av både stora och små återförsäljare, enskilda butiker, kontor eller lagerlokaler. De flesta egendomsförluster uppstår i de första minuterna av ett breakin innan polis anlänt, eller att larmcentralen hunnit skicka ut en väktare till platsen. Röklarmet är utformad för att ge skydd vid detta inledande skede.

På några sekunder fyller rökmaskinlarm från Larmhem det skyddade området med ett ogenomträngligt moln av dimma / ånga som förhindrar förlust av egendom, förvirrar tjuven och tvingar dem att lämna.

Dimman skapas genom att dämpa en speciellt blandad glykollösning. Glykol klassificeras som en matvara och finns i många dagliga sammanhang som tandkräm och deodoranter eller El-ciggaretter. Den ånga som produceras är en tät vit dimma som minskar synligheten till mindre än 30 cm.

Skydda din butik mot Smash and grab

Med en intensiv tjock tät dimma skyddar du företaget mot Smash and grab genom att fylla rummet med tjock tät dimma/rök på några sekunder.

View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction