Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 3 000,00:-

CeBIT mässan 2018

Larmhem CeBIT 2017 Larmhem på larmmässa i TysklandHd kamera larm med från larmhem

Vi besöker CeBIT mässan ännu en gång

Förra året besökte vi CeBIT mässan i Tyska Hannover och hittade många spännande nyheter. Inom smarta larm till hemmet, villan men även till större företag. Vi bekanta oss med nya tillverkare och har under året 2017 och 2018 testat många spännande produkter som vi nu inom kort kommer att lansera. Det blir en del nya trådlösa hemlarm, kameraövervakningssystem, GPS trackers för personligt bruk men även till fordon som husbilar, båtar, bilar och andra fordon.

Avgång mot Tyskland 13/6

Fem glada och förväntansfulla själar åker till Tyskland för att hitta nya spännande säkerhetsprodukter som efterfrågats eller som vi tror skulle passa den Svenska marknaden. I år blev fick vi inbjudan från en ny samarbetspartner som utlovat många nya produkter som vi kan testa på mässan. Vi har även som focus att bland annat hitta produkter som smarta solcellspaneler som flexibelt kan användas i många miljöer som på taket till husbilar, husvagnar, stugor, kolonier etc. 
 

Smarta GPS trackers

Vi har testat många trackers tidigare dock utan att imponeras av dessa. Nu ser vi fram emot nya försök att hitta pålitliga, driftsäkra och trackers som har lång standby tid. På schemat har vi bestämt möte med en rad olika tillverkare som lovat oss nya GPS trackers som håller den standard och kvalite som vi är ute efter.